Lezárt doboz. Linket nem várok.
További linkajánlás csak:
Linkek a témában:
Ezerízű Kína
Ez a könyv nemcsak szakácskönyv, hanem Kína kultúrtörténete is – amilyennek az a konyhából látszik. Az ősidőktől máig követi a felhasznált nyersanyagok, a főzési módszerek, az ínyesmesterség és a vendéglátás változásait ünnepeken, hétköznapokon át a paraszt vékonyfüstű konyhájától a császári lakomákig.
Meghatározás
A kínai asztrológia története évezredekre nyúlik vissza, Nyugaton elsősorban a 12 állatjegyről ismert, de ezek a kínai horoszkópnak csak egyetlen, első - általunk legismertebb - megközelítését jelentik...
Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!